+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Despre noi

10+ ani de servicii fiabile

AERPROASPAT.RO este un magazin online detinut de S.C. DIA-CO HYGIENE SRL, fondata in 2004, ca si componenta a FRAMINOR GRUP – prima companie din Romania dedicata solutiilor de odorizare a spatiilor publice si rezidentiale.

Am inceput printr-un acord cu cel mai recunoscut brand mondial in  productia de geluri odorizante – Odorite International, iar in prezent activam pe piata cu o paleta larga de produse ale celor mai renumite branduri din SUA si Europa de Vest. Colaboram in calitate de furnizor de produse, precum si in parteneriat in domeniul comercial si diverse proiecte non-comerciale.

Experienta noastra de peste 10 ani in domeniul odorizarii si ambientarii spatiilor a dus la incheierea unui parteneriat cu cel mai mare lider mondial in acest domeniu – Prolitec, pentru distributia exclusiva in Romania a tehnologiei inovatoare in utilizarea parfumului ambiental pentru experiente emotionale si psihologice pozitive.

Ca urmare a rezultatelor obtinute, din 71 de state ale lumii, in perioada 2011-2013 am ocupat locurile I si II la nivel mondial in cadrul distribuitorilor HYSO LLC – SUA, in calitate de unici importatori ai brandului HyScent din tarile Balcanice.

Suntem membri Scent Marketing Institute si International Fragrance Association, ceea ce ne permite sa promovam cele mai noi tehnologii nepoluante si “eco-friendly”, datorita supravegherii si implicarii Agentiei Americane de Mediu.         

Fisele tehnice de Securitate (MSDS) ale produselor sunt in concordanta cu cerintele CE, iar pentru anumite produse speciale avem certificari ale Ministerului Sanatatii din Romania. Acestea reprezinta un avantaj in dezvoltarea relatiilor de durata cu clientii nostrii.

Lideri de piata in controlul mirosurilor

AERPROASPAT.RO detine in portofoliu solutii complete care sa satisfaca intregul spectru de mirosuri: de la eliminarea mirosurilor neplacute, la odorizarea spatiilor publice si rezidentiale, pana la aroma branding.

Calitatea ne reprezinta, iar tinta noastra este un mediu sanatos. Altfel spus, sistemele noastre de odorizare folosesc o tehnologie  de dispersie a aromei prin ventilare centrifugala ce angajeaza uleiurile esentiale si neutralizantul sa inconjoare si sa elimine particulele din aer cu miros neplacut, lasand in urma un aer curat si parfumat. Dispozitivele profesionale pentru odorizare din portofoliul nostru, utilizeaza diverse forme de rezerve cu arome pe baza de uleiuri esentiale naturale: geluri, polimeri, pasle (textile+lemn), asadar NU CONTIN gaz propulsor (propellant), distilate petroliere sau solventi daunatori sistemelor imunitar, cardio-respirator si reproducator.

Gama de produse profesionale destinate neutralizarii mirosurilor neplacute din aer si de pe suprafete generate de molecule organice si anorganice, sunt de asemenea solutii naturale pe baza de uleiuri esentiale sau carbune activ, fie sub forma solida (geluri, bureti) sau lichida, cu actiune la nivel molecular, constanta in timp sau instant. Sunt nepoluante si sigure de utilizat in preajma oamenilor si animalelor.

Eco-friendly

Respectam mediul inconjurator si acordam deosebita atentie proceselor naturale prin solutiile pe care le oferim problemelor legate de controlul mirosurilor din piata; produsele fiind 100% reciclabile, biodegradabile si naturale, fara a lasa in urma reziduri.

AERPROASPAT.RO este un furnizor de produse de control al calitatii aerului si distribuitor de valoare adaugata, adaptandu-se in permanenta la nevoile clientilor sai.

 

Fresh air everywhere – aerproaspat.ro