+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

HYScent InVent, Sweet Mango

Cod: DHYN-1011

Disponibilitate: În stoc

Odorizant de camera compact si inovator, utilizeaza fluxul de aer provenit de la aerul conditionat. Se pozitioneaza in fantele spliter-ului sau al grilelor casetelor de tavan sau podea. Are capacitatea de a parfuma o încăpere în câteva minute. Parfumul este 100% pe baza de uleiuri esentiale pure. Este in totalitate ecologic, carcasa fiind biodegradabila.
113,05 Lei

Descriere

Numele spune totul.
Introducerea unei soluții pentru aceste zone dificile: tavane înalte, coridoare și spații foarte mari

Fii verde și ușurează-ți viața cu HYscent InVent, un dispozitiv de control al mirosului, care lucrează cu fluxul existent de aer HVAC. Trebuie doar să fixați dispozitivul InVent într-o aerisire din tavan în spațiul pe care doriți să îl parfumați pentru a genera flux de aer în unitate. În câteva minute veți simți mirosul plăcut al unuia dintre parfumurile originale HYSO. Designul elegant, estetic și atrăgător creează un aspect practic perfect.

Parfumurile HYscent sunt 100% realizate din uleiuri esențiale pure și sunt formulate sinergic cu Odoraxe™, o tehnologie concepută și testată științific pentru a contracara în mod eficient mirosurile neplacute.


ECOLOGIC

 • Fără baterii
 • Fără aerosoli, solvenți dăunători, sau combustibili
 • Folosește uleiuri esențiale pure
 • Cartușele reîncărcabile sunt reciclabile și biodegradabile

NEUTRALIZAREA MIROSULUI

 • Atacă și neutralizează mirosurile neplăcute cu Odoraxe™

ECONOMIE DE TIMP

 • Înlocuiți rezerva în câteva secunde, cu ajutorul proprietății de "fixare ușoară"

SIMPLU DE UTILIZAT

 • Nu necesită programare

ESTETIC ȘI ELEGANT

 • Aproape invizibil din momentul în care este fixat în aerul conditionat / aerisire

PARFUM PUTERNIC

 • Capacitatea de a parfuma o încăpere în câteva minute

UTILIZARE FLEXIBILĂ

 • Se fixează la aerul condiționat amplasat pe perete sau podea
 • Sau paote fi fixat în spatele panourilor de ventilație pentru siguranță


SPECIFICATII TEHNICE


Dimensiuni: L 240mm, D 81mmFără scurgeri, fără mizerie. Utilizare sigură, simplă și eficientă; InVent poate fi schimbat în câteva secunde.Doar fixați într-o aerisire din tavan sau perete și InVent va funcționa. În câteva momente, zona selectată va fi impregnată cu parfumurile din ulei pur esențial.Rezervele HYscent sunt realizate dintr-un polimer patentat amestecat și infuzat cu uleiuri esențiale pure. Lipsa combustibililor de propulsie și solvențiilor dăunători, sunt proprietătile care definesc rezervele HYscent drept o soluție "eco" pentru nevoile dumneavoastră. Clientul va mirosi numai ulei pur esențial și NU combustibili și solvenți dăunători care diminuează caracterul și eficacitatea parfumului.InVent folosește HVAC, aerul condițioant montat pe perete sau orice sursă de aer pentru a împrăștia parfum. Odată prins într-o sursă de aer, InVent va umple încăperea în câteva momente. Concentrația și timpul de funcționare a fluxului de aer va determina dimensiunea spațiului parfumat, precum și longevitatea InVent. Când rezervele sunt goale, reciclați InVent și montați un dispozitiv nou.


Download

Broșură și specificații - HYScent InVent
Protecția mediului - HYScent InVent