+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

NanoSeptic- FOLIE PROTECTIE PENTRU MASA sau TAVA (DESK MAT - NAPRON)

Cod: SM01

Disponibilitate: Verifică telefonic

Aceasta folie de auto-curățare este perfecta pentru a creaa o zonă mai mare, mai curată de odihnă, pentru obiecte personale de pe mese sau birouri. Perfecta pentru a fi folosit în casă ... sau în sala de consiliu. Aceasta folie tip napron poate fi spălat sau șters cu apă și săpun sau lavete din microfibră.
Nu este auto-colanta.
Dimensiuni: 22.86cm x30.48 cm
142,80 Lei

Descriere

NanoSeptic - FOLIE PROTECTIE MASA/TAVA, poate înlocui dezinfectanții pentru suprafete, deoarece FOLIA PENTRU MASA sau TAVA se pozitioneaza pe suprafetele pe care se serveste masa, sau birou de lucru, în care mainile intră în contact cu acestea.

Aceste suprafețe pot fi folosite acolo unde nu intervine procesul de spălare al mâinilor, dar unde un control al igienei acestora este indicat și binevenit.

Prin capacitatea de auto-curățare oferită de nanotehnologia prin care a fost creat, NanoSeptic creează spații curate și medii sănătoase pentru desfășurarea activităților de zi cu zi (locul de muncă, școli și locuri de joacă, spații publice, etc.).

Nanoseptic asigură un proces continuu de oxidare al contaminanților organici.

Cu ajutorul luminii și prin nanocristalele minerale, suprafețele NanoSeptic creează o reacție de oxidare mai puternică decît cea creată prin utilizarea Clorului. Aceste suprafețe funcționează 24/7, procesul de oxidare al contaminanților organici fiind unul continuu. Spre deosebire de dezinfectanții tradiționali, suprafețele NanoSeptic nu utilizează otrăvuri, metale grele sau alte chimicale. Având în vedere că, nanocristalele sunt prinse la nivel molecular de suprafață, nu există reziduuri care, să fie eliberate de pe suprafețe.

Dimensiuni: 22.86cm x30.48 cm.
Suprafețele NanoSeptic au o durată de viață de până la 90 de zile (această durată de viață este influențată de trafic și poziționare)

  • Procesul prin care suprafețele NanoSeptic funcționează este bazat pe nanocristale minerale ce au un efect fotocatalitic, astfel nimic din ce se transferă pe suprafață, nu se transferă către un nou punct de contact și nici nu este eliberat de pe suprafață.
  • Suprafețele NanoSeptic nu utilizează chimicale, otrăvuri diluate sau metale grele , ce pot fi dăunatoare omului sau mediului înconjurător.
  • Suprafețele NanoSeptic au o durată de viață de pană la 90 de zile.
  • Funcționează având ca sursă lumina.
  • Asigură un proces continuu de oxidare al contaminanților organici.
  • Sigur, ecologic și eficient.
  • Funcționare permanentă.

Verificat și acreditat de laboratoare EPA/FDA (Environmental Protection Agency / Food & Drug Administration) din S.U.A.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUM FUNCȚIONEAZĂ SUPRAFEȚELE NANOSEPTIC ?

Componentele NanoSeptic sunt nano-cristale minerale ce, încărcate cu lumină acționează ca un catalizator. Aceste nanocristale creează o reacție continuă de oxidare, mai puternică decât cea obținută prin utilizarea clorului. Această reacție de oxidare distruge contaminanții organici în componente de bază, de exemplu Dioxid de Carbon (CO2). Suprafața ajută și la formarea unor radicali liberi, lucru care funcționează ca un agent de curățare adițional.

CE ÎNSEAMNĂ “PROPRIETĂȚI DE AUTO-CURĂȚARE ?”

Suprafețele NanoSeptic oxidează continuu contaminanții organici la nivel microscopic. Contaminanții aflați la o scală mai mare trebue îndepărtați pentru a permite suprafeței să funcționeze. Această procedură este necesară și în cazul dezinfectanților, suprafața necesită o curățare în prealabil pentru ca acești dezinfectanți să funcționeze. 

CUM AR TREBUI CURĂȚATE SUPRAFEȚELE NANOSEPTIC ?

Suprafețele NanoSeptic nu sunt afectate de utilizarea soluțiilor clasice pentru curățarea suprafețelor. Recomandăm ca suprafețele NanoSeptic să fie spălate cu o lavetă din microfibră și cu apă. Nu folosiți soluții, cârpe abrazive sau ustensile ce ar putea zgâria și compromite suprafața NanoSeptic. 

CE DURATĂ DE VIAȚĂ  AU PRODUSELE NANOSEPTIC ?

Recomandăm ca foliile NanoSeptic să fie înlocuite la maxim 90 de zile (trimestrial). În anumite zone, cu trafic intens acestea ar trebui înlocuite într-un timp mai scurt. Pad-urile pentru mese, mouse-pad-urile și cutiile pentru șervețele pot fi folosite până la un an. Produsele NanoSeptic nu expiră și nu se consumă, această durată de viață fiind una orientativă și influențată de diverși factori (traficul în zonă, numărul de persoane, etc). 

CÂND TREBUIE ÎNLOCUITE PRODUSELE NANOSEPTIC ?

Cea mai usoară regulă este să înlocuiți foliile trimestrial și celelalte produse anual. Totuși, print-ul de pe materiale poate fi folosit ca un indicator privind durata de viață a produselor. Dacă culorile de pe materiale și-au pierdut vizibil din intensitate, înseamnă că materialele ar trebui înlocuite. De asemenea, dacă foliile încep să se desprindă recomandăm înlocuirea acestora.Beneficii

Suprafețele protejate de NanoSeptic sunt vizibile 24/7.
O curățenie vizibilă.
Sporește sentimentul de siguranță și sănătate.
Livrați clienților și angajaților Dvs. valoare adăugată.
Reduceți costurile cu consumabilele folosite pentru curățarea și desinfectarea suprafețelor protejate de NanoSeptic.
Aduce un plus pentru imaginea brandului.


Descărcați

Test de laborator distrugere CoronaVirus
Broșură și specificaţii
Fișă tehnică de securitate
Catalog ofertă prețuri Nanoseptic