+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Odorcide 210 Cigarette Smoke, 474 ml, soluție lichidă

Cod: ADRC-1043

Disponibilitate: Verifică telefonic

Soluție lichidă, concentrată, profesională pentru neutralizarea mirosului de țigare. Poate fi adăugat în soluția de curățare fiind utilizat, prin pulverizare sau prin abur. Are în compoziția sa oligoelemente și uleiuri esențiale naturale, cu evaporare rapidă și completă și nu lasă reziduuri în urma utilizarii sale. Este un concentrat care poate fi diluat 120 ml la 4 litri de apă astfel încât prin folosirea unui recipient întreg se obțin approx 15 litri de soluție.
89,30 Lei

Descriere

Odorcide® 210 Cigarette Smoke Formulă specială pentru a elimina mirosul de fum de țigară din mobilier, covoare, pereți și tapițerii.


Descriere

Rezidurile și mirosul neplăcut de la produsele arse pe bază de tutun se pot acumula sau impregna pe diverse suprafețe și materiale din orice clădire. Lăsate netratate, aceste mirosuri se pot intensifica și înrăutați în timp. Odorcide® Cigarette Smoke funcționează printr-un proces de contracarare și absorbție a mirosurilor neplăcute pe care le elimină în mod sigur și eficient. Vândut ca și concentrat Odorcide® Cigarette Smoke, se diluează cu apa și se va aplica utilizând un spray sau aparate de pulverizare.


Utilizare

  • • Conceput pentru a fi utilizat din rezervor sau pulverizator pentru zonele mici afectate sau pentru materiale, cum ar fi draperii, tapițerie, mobilier, etc.
  • • Poate fi utilizat în aparatele cu pulverizare din cameră pentru spațiile largi afectate de fumul de țigară.
  • • În interiorul mașinii ca și spray pentru a elimina mirosul de fum de țigară din scaune, țesătură și instalația de aer condiționat.


APLICAREA PE BAZĂ DE SPRAY

Adaugați 60-120 ml de concentrat la 4 l apă. Aplicați direct pe suprafețele afectate de fumul de țigară. Este important să vă asigurați că Odorcide® Cigarette Smoke ajunge pe suprafața afectată într-o concentarație egală sau chiar mai mare decât sursa mirosului. Materialele textile, absorbante trebuie să fie bine saturate pentru a ne asigura că soluția pătrunde în profunzime pe zona afectată. Daca este posibil, lasati obiectele sa se usuce natural (ventilatoare sau uscatoare pot fi folosite pentru a grabi procesul). Repetati procesul, daca este necesar, pentru a acoperi zona urat mirositoare in intregime.


SISTEME DE PULVERIZARE

Indepartati toate obiectele neatasate cum ar fi draperii, covoare, piese de mobilier din zona afectata si tratati cu Odorcide® Cigarette Smoke conform instructiunilor de mai jos. Inchideti toate usile si ferestrele, acoperiti obiectele sensibile care nu pot fi mutate si porniti instalatia de incalzire centralizata sau aeru conditionat. Diluati produsul conform instructiunilor si adaugati in pulverizator cu atentie urmand instructiunile furnizate cu acest produs. Asigurati-va ca nu mai exista animale sau persoane in zona.

Setari Recomandate:

  • • Camere Mici – setare joasă
  • • Camere Mari – setare joasă medie cu ventilație
  • • Camere Mari – setare ridicată dacă nu se utilizează ventilatoare

Ventilatoarele ajuta ca Odorcide® Cigarette Smoke sa patrunda in crapaturi si spatii unde sursa de miros poate fi greu de tratat. Durata de pulverizare depinde de gradul de intensitate al mirosului neplacut si de suprafata afectata. Concentratia variaza de asemeni in functie de intensitatea mirosului.


AUTOMOBILE

Diluati 60-120ml la 4 l apa si introduceti in spray. Spray-ati usor pe suprafetele din interiorul vehicolului , pe usi si ventilatoarele de la sistemul de incalzire si aer conditionat. Lasati sa se usuce natural si utilizati ventilatoare. Repetati daca este necesar pentru a elimina, mirosurile persistente. Ca si in cazul altor aplicatii, Odorcide® Cigarette Smoke trebuie sa ajunga la sursa de miros intr-o concentratie egala si chiar mai mare decat de mirosul de fum de tiagara


Siguranță produs

Produsele Thornell sunt sigure pentru a fi utilizate pe orice suprafață. Ca și în cazul altor produse, urmați instrucțiunile de pe etichetă. Conține apă, amestec de uleiuri esențiale și conservanți. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Doar uz extern.


Precauții

Eficiență scăzută când se utilizează cu soluții cu clor. Faceți test de stabilitate culoare.


Download

Broșură și specificaţii
Fișă tehnică de securitate