+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Odorcide 210 Dumpster & Chute, 474 ml, soluție lichidă

Cod: ADRC-1044

Disponibilitate: Verifică telefonic

Neutralizant profesional de mirosuri de gunoi si ghena, sub forma lichida, concentrat. Neutralzantul lichid este eficient împotriva mirosurilor organice din containerele de gunoi, canalizare bucatarie, locatii de neutralizare a deșeurilor și de transport a deșeurilor. Are in compozitia sa oligoelemente si uleiuri esentiale naturale, cu evaporare rapida si completa si nu lasa reziduuri in urma utilizarii lui. Este un concentrat care poate fi diluat 120 ml la 4 litri de apa.
118,00 Lei

Descriere

Odorcide® 210 Dumpster & Chute Formula speciala pentru a elimina mirosurile ce se gasesc de obicei in tomberoanele de gunoi si ghenele de gunoi.


Descriere

Tomberoane de gunoi, cosuri de gunoi și zonele din jurul lor sunt adesea sursa de plângeri din cauza mirosului. Tomberoanele murdare și urât mirositoare reprezinta încălcări grave ale codului de sănătate. Odorcide® Dumster & Chute funcționează printr-un proces de contracarare și absorbție în condiții de siguranță, dar elimina in mod eficient mirosul. Vândut sub formă de concentrat, produsul se diluează cu apă și se aplică cu o varietate de aplicații tip pulverizator.

Utilizări

• Utilizat in mod eficient pentru a elimina mirosul de gunoi generat in zonele rezidentiale, hoteluri, spitale, restaurante, santiere in constructie, birouri, fabrici si multe altele.
• Conceput pentru a fi utilizat din aplicatii tip spray pentru a elimina mirosurile associate cu tomberoanele de gunoi.
• Poate deasemeni sa fie utilizat din aplicatii tip sray pentru a inlatura mirosul din ghene si cosuri de gunoi.

TOMBEROANE

Pentru a obtine un rezultat mai bun asteptati pana tomberonul este golit si curatat de orice resturi. Aceasta va permite ca Odorcide® Dumpster & Chute sa ajunga la sursa de miros, etapa critica in procesul de eliminare. Adaugati 60-120 ml concentrat la 4 l apa. Pentru o prima aplicare ar trebui sa utilizati 120/4 urmand ca la urmatoarele aplicatii sa utilizati 60 ml/4 l . Dozajul poate varia in functie de intensitatea mirosului. Aplicati cu un spray in functie de marimea tomberonului. Asigurativa ca peretii, colturile, podeaua si capacul sunt tratate pentru a atinge sursa de miros.

ZONA TOMBERONULUI

Curatati gunoiul si reziduurile din zona inainte de a aplica Odorcide® Dumpster & Chute. Adaugati 60-120 ml de concentrat la 4 l apa si aplicat utilizand un spray. Saturati zona inconjuratoare pentru a ajunge la sursa de miros. Concentratia poate fi redusa la urmatoarele utilizari in functie de intensitatea mirosului. Repetarea tratamentelor este necesara pentru prevenirea si eliminarea mirosului neplacut.

TOBOGANE & GHENE DE GUNOI

Ca si in cazul celorlalte aplicatii cele mai bune rezultate sunt obtinute prin indepartarea gunoiului si a reziduurilor din zona inainte de tratament. Adaugati 60-120 ml de concentrat la 4 l apa si aplicati produsul utilizand un pulverizator sau spray. Asigurati-va ca Odorcide® Dumpster & Chute ajunge la sursa de miros neplacut intr-o concentratie cel putin egala sau mai mare decat intensitatea mirosului. In cazul unui tratament continuu, nivelul concentratiei poate varia in functie de intensitatea mirosului.

Siguranță produs

Produsele Thornell sunt sigure pentru a fi utilizate pe orice suprafata. Ca si in cazul altor produse, urmati instructiunile de pe eticheta. Contine apa, amestec de uleiuri esentiale si conservanti.

Nu lasati la indemana copiilor. Doar uz extern.

Precauții

Eficienta scazuta cand se utilizeaza cu solutii cu clor .Faceti test de stabilitate culoare.


Download

Broșură și specificaţii
Fișă tehnică de securitate