+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Odorcide FRESH SCENT,Soaker, 474 ml, soluție lichidă

Cod: ADRC-0187

Disponibilitate: Verifică telefonic

Neutralizant profesional de mirosuri neplacute . Odorcide Fresh Scent funcționează printr-un proces de contracarare și absorbție în condiții de siguranță si elimina in mod eficient mirosul neplăcut. Elimina mirosuri grave provenite de la animalele de companie / urina umană, transpirație, mucegai, fecale și descompunere materiilor organice ce pot fi extrem de ofensive și dificil de a eliminat. Acesta poate fi utilizat si în sistemele de curățare de covoare.
71,40 Lei

Descriere

Odorcide® 210 Original Elimina permanent mirosurile persistente de urina, fecale, voma, descompuneri organice, mucegai, gunoi si multe altele.


Descriere

Mirosurile puternice provenind de la urina animalelor de companie, urina umana, transpiratie, mucegai, fecale si materii organice in descompunere pot fi extrem de ofensive si dificil de eliminat. Odorcide® functioneaza printr-un proces de contracarare si absorbtie a mirosurilor neplacute pe care le elimina in mod sigur si eficient. Vandut ca si concentrat sau gata de utilizare, poate fi utilizat in aparatele de curatat covoare sau multiple alte aplicatii.

Utilizari

• Conceput pentru a actiona in echipamentele de curatare si dezodorizare a covoarelor ca si pre-spalare, detergent sau aditiv clatire.
• Ca si spray utilizat in spatii dificile, bai, sau alte incaperi din interiorul scolilor, caminelor, spitalelor si creselor.
• Ca si spray sau solutie pe tapiterii, textile, covoare, draperii, etc.
• Poate fi de asemeni utilizat ca si aditiv in aplicatiile de eliminare mirosuri cum ar fi mop, burete, spray.

ELIMINARE MIROSURI CU O SINGURA APLICARE

In cazul covoarelor, localizati sursa de miros (o lumina neagra sau sonda testare umiditate va poate ajuta pentru depistare) si aplicati tartamentul dupa aspirare prealabila. Amestecati concentratul cu apa in proportie de 1:16 (250 ml/4 l apa) si aplicati 50% direct pe pata. Pentru o dezodorizare generala adaugati Odorcide® direct in aparatul de aspirare/curatare asigurand patrunderea sa la sursa de miros. Pentru a patrunde si mai in profunzime utilizati un roller sau prin simpla presare cu mana sau calcati peste zona respectiva.

ELIMINARE MIROSURI CONTINUA

Diluati cu apa sau solutia de curatare in proportie 15 ml per 4 l apa. Aplicati in spatiile comune utilizand mopul, buretele sau cu ajutorul unui spray. Utilizati o dilutie mai ridicata pentru situatii cu mirosuri neplacute severe.

SOLUTIE GATA DE APLICAT

Pentru situatii generale de miros in covor si textile, indepartati capacul si turnati direct pe sursa de miros. Daca a patruns adanc in tesatura, trebuie sa fie suficient saturata. Daca calcati pe zona inmuiata va ajuta patrunderea mai buna in fibra tesaturii. Produsul trebuie sa fie in contact cu sursa de miros pentru a fi complet eficient. Lasati sa se usuce. Daca mirosul persista, inseamna ca nu s-a utilizat suficienta solutie sau nu s-a utilizat direct pe sursa .Repetati. In cazul petelor frecati zona cu un burete sau carpa bine inmauiata cu produs. Stergeti cu o carpa curata. Lasati sa se usuce si aspirati.

SPRAY GATA DE APLICAT

Pe suprafete dificile, spray-ati direct deasupra sursei de miros. Utilizati suficient produs pentru a acoperi zona urat mirositoare in intregime.Stergeti si lasati sa se usuce. Pe tesaturi, spray-ati de asemeni direct pe sursa de miros neplacut. Utilizati o cantitate suficienta pentru a acoperi si a patrunde tesatura in intregime. Produsul trebuie sa intre in contact direct cu sursa de miros pentru a fi complet eficient. Lasati sa se usuce. In cazul petelor, frecati zona cu un burete sau carpa bine inmauiata cu produs. Stergeti cu o carpa curata. Lasati sa se usuce si aspirati.

Siguranță produs

Produsele Thornell sunt sigure pentru a fi utilizate pe orice suprafata. Ca si in cazul altor produse, urmati instructiunile de pe eticheta. Contine apa, amestec de uleiuri esentiale si conservanti.

Nu lasati la indemana copiilor. Doar uz extern.

Precauții

Eficienta scazuta cand se utilizeaza cu solutii cu clor .Faceti test de stabilitate culoare.


Download

Broșură și specificaţii
Fișă tehnică de securitate