+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Rezervă HYScent, Negru

Cod: RHYN-1019

Disponibilitate: În stoc

Rezerva odorizant de culoare neagra si diverse arome de parfum pentru aparatele de odorizare Hyscent Pod, Hyscent Solo si Hyscent Dual. Parfumeaza aerul si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Durata de utilizare variaza intre 45-60 zile in functie de setarile de programare ale intensitatii. Poate fi utilizata atat la aparatele de culoare neagra cat si la cele albe si crom oferind astfel un contrast la design.
71,40 Lei

* câmp obligatoriu

71,40 Lei

Descriere

Colecția de parfumuri HYSCENT Signature

Colecția de parfumuri HYSCENT Signature este obținută printr-un amestec și o combinație complexă de uleiuri esențiale pure.
Concepute pentru o utilizare indelungată parfumurile HYSCENT Signature sunt soluția perfectă pentru îmbunătățirea mediului de lucru cu cele mai plăcute și primitore arome disponibile.
Acidulat, dulce și picant, un amestec aromatic picant și subtil de mere crocante, spumant din coajă de lămâie, scorțișoară, bourbon, baton de scorțișoară și muguri de cuișoare.

Iasomia albă, notele ozonice, mătasea, moscul și sarea de mare sunt amestecate pentru a crea aromele elementare de pe malul mării.

O aromă încântătoare și reconfortantă create din combinarea elementelor de cafea proaspăt preparată, boabe de cafea zdrobite, complex mocha, lapte cald și cremă de vanilie.

Un parfum spumos și răcoritor creat dintr-un amestec de grapefruit roz, coajă de mandarin, petale Yuzu, grapefruit alb și chihlimbar.

Un amestec gurmand de parfum de floare de cireș și scoarță de copac de migdale, cu nuanțe de muguet alb, cașmir, mosc și boabe de tonka.

Un parfum de fructe înălțător caracterizat printr-un amestec de prune, nuanșe de rodie și piersică albă cu indicii subtile de mosc alb și scoarță de nucă de cocos.

O aromă sofisticată, picantă și exotică, care încorporează un amestec cald perfect de ceylon, scorțișoara, cuișoare, nucșoară proaspăt rasă și zahăr de nucă de cocos.

Un parfum curat și revigorant creat dintr-un amestec de vanilie din malt, cristale de zahăr, complex spumos de aldehide, fructe pure și trandafir alb.

O plantă indoneziană sălbatică este soluția naturală pentru respingerea multor insecte zburătoare. Un parfum tropical primitor, combinat cu portocale spumante, ace de pin, mentă proaspătă, eucalipt, și o bază lemnoasă caldă.

Un amestec cald și primitor din zmeură roșie, portocale dulci, zahăr cristalizat și mandarină este folosit pentru a crea un parfum dulce și profund de fructe.

Prospețimea portocalei, grapefruitului, florii de portocal și mosc sunt folosite pentru a crea acest amestec înălțător de citrice.

Un amestec brevetat natural de ingrediente care au dovedit că elimină mirosul neplăcut. (date suplimentare la cerere)

Un amestec de trandafir alb, frezie, note ozonice și complex spumant de aldehide crează un parfum crocante, luxos și primitor din in proaspăt.

Amestecul dulce și delicios de vanilie, orhidee, mosc și lemn de santal servește pentru crearea unei arome reconfortante și nostalgice.

Un parfum liniștitor și natural care folosește amestecul petalelor de lavandă, frunzelor de eucalipt, lemnului de santal și mosc.

Petale de nufăr, flori albe de lotus, crini tigru, lemn de tec și boboci de trandafiri sunt folosite pentru a crea această aromă feminină luxuriantă.

Mango, floarea de piersic și nuca de cocos, susținute de arome de măr și note verzi proaspete, sunt amestecate pentru a crea acest parfum pur tropical.

Un parfum cu adevărat exotic creat dintr-un amestec de lămâiță, verbină, grapefruit efervescent, chihlimbar alb și lemne prețioase.UNDE SE POT UTILIZA