+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

Servicii

Oferim diverse solutii de finantare care permit posibilitatea de a plati pentru utilizarea mai multor aparate de neutralizare sau odorizare pe o durata mai lunga sau mai scurta de timp, in baza unui contract de service, cu obligativitatea utilizarii lunare a consumabilelor/rezervelor specifice respectivelor aparate.

Puteti dispune astfel de o solutie adaptata necesitatilor companiei dumneavoastra, fara a deveni proprietarul aparatelor si evitand investitia initiala in aparate si totodata, activitati birocratice conexe, legate de intretinere si administratie. Simplu si fara cheltuieli neprevazute.

Noi preluam riscurile, iar dumneavoastra va puteti ocupa linistit de ceea ce stiti cel mai bine, de afacerea de baza. In plus, aveti acum flexibilitatea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna: puteti reinnoi periodic sistemele de odorizare si neutralizare. Puteti alege orice marca se potriveste necesitatilor firmei dumneavoastra. Veti fi permanent consiliat de specialistii nostri, care se vor asigura ca primiti cea mai buna oferta.

De asemenea, veti beneficia de asistenta tehnica de urgenta oricand este necesar. Iar pentru orice reparatii care dureaza mai mult de doua zile, va punem la dispozitie un sistem de neutralizare/odorizare similar, de inlocuire.

Avantaje:

  • » Degreveaza compania de sarcinile din afara domeniului de activitate;
  • » Genereaza costuri fixe si integral deductibile, ce permit companiei sa prevada corect cash flow-ul;
  • » Evita imobilizarea unui capital initial in aparate;
  • » Externalizeaza activitatea de administrare a aparatelor de odorizare prin competenta si experienta de care dispune aerproaspat.ro;

Activitatea noastra este mult mai mult decat numai cea legata de finantare: va doriti sa inchiriati? Va oferim solutii si servicii personalizate si va sustinem in optimizarea si administrarea bugetului dumneavoastra dedicat neutralizarii mirosurilor neplacute si a odorizarii spatiilor din cadrul companiei dumneavoastre.

Tipurile de servicii oferite sunt:

  • » Leasing operational – inchiriere pe termen mediu si lung;
  • » Închiriere echipamente – inchiriere pe termen scurt (evenimente);
  • » Consultanţă – va ajuta sa alegesti solutiile potrivite nevoii dumneavoastre.pe pagină
2 Produs(e)
HYScent Dual, Alb

HYScent Dual, Alb

Special Price: 529,55 Lei

HYScent Dual, Negru

HYScent Dual, Negru

Special Price: 529,55 Lei

pe pagină
2 Produs(e)
Filtre

Opţiuni filtrare

Brands
  1. HYSCENT (2)
Preţ
Lei529
Lei530