+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

HYScent Dual, Alb

Cod: DHYD-1001

Disponibilitate: În stoc

Special Price: 529,55 Lei

Sistem profesional de odorizare programabil, pentru spatii medii si mari cu doua rezerve de schimb, de diferite arome, ideal pentru utilizarea alternativa a doua parfumuri diferite pentru a nu creea efectul de obisnuinta la o singura aroma de parfum sau pentru a creea propria combinatie intre doua arome de parfum. Aparatul de odorizare are un design modern si foarte practic, putand fi un excelent obiect de decor, montat pe peretele unei incaperi sau cu stativ de birou. Confera o nota aparte, de eleganta si rafinament camerei, biroului, magazinului sau salonului dumneavoastra. Odorizant non-agresiv, ecologic, ce utilizeaza neutralizant de miros neplacut si parfumuri provenite din uleiuri esentiale pure, dispersate in atmosfera prin ventilatie centrifugala. Durata aromei de parfum poate varia in functie de setarile de intesitate: discret sau intens.

Special Price: 529,55 Lei

* câmp obligatoriu

Descriere

Design unic, rezistență superioară
Prima impresie: durează și durează și durează... HYscent Dual, 2 arome - 1 dispozitiv

Dispozitivul modern și finuț poate fi montat pe perete cu ușurință sau afișat pe un suport de birou ca un plus binevenit la decorul unei camere.

Soluția optimă pentru nasul fără miros pentru același parfum. Utilizează funcția de setare alternativă pentru a crea un miros proaspăt în mod regulat. Pentru o aroma personalizată, programează aparatul în modul Dual și vei obține un amestec unic de două arome HYscent.

Parfumurile HYscent sunt realizate din uleiuri esențiale pure și sunt formulate sinergic cu Odoraxe™, o tehnologie a mirosului neplăcut concepută și testată științific pentru a contracara în mod eficient mirosurile neplacute.


ECOLOGIC

 • Fără aerosoli, solvenți dăunători sau combustibili
 • Folosește uleiuri esentiale pure
 • Cartușele reîncărcabile sunt reciclabile

NEUTRALIZAREA MIROSULUI

 • Atacă și neutralizează mirosurile neplăcute cu Odoraxe™

PERFORMANŢĂ FĂRĂ PRECEDENT

 • Parfumează până la 75 mp în câteva minute
 • Excelent pentru încăperi de dimensiuni medii și mari

ECONOMIE DE TIMP

 • Înlocuiește rezerva în câteva secunde, cu o încărcare ușoară cu "un singur clic"

SIMPLU DE UTILIZAT

 • Programare minimă necesară

ESTETIC ȘI AERODINAMIC

 • Designul cilindric unic oferă un aspect ergonomic
 • Disponibil în alb, negru și crom

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

 • Tehnologia cu două ventilatoare funcționează încet

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FURTULUI

 • Se fixează pe placa de montare de pe perete (prevăzută în pachet)


SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni: L 240mm, D 81mm
Funcționează cu 2 baterii tip D (IEC R20); Sunt recomandate bateriile alkaline care durează până la 26 luniNu ești nevoit să mirosi același parfum întreaga zi. Trebuie doar să introduci două rezerve cu arome diferite la alegere, iar Dual rotește parfumurile automat în funcție de setarea aleasă. Dorești să îți creezi propriul parfum? Alege două rezerve cu arome complementare, modifică setarea în Dual și cele două parfumuri se combină pentru un amestec unic aromat.Atunci când este setat în Dual (vezi Comutator 3H/6H/Dual), HYscent Dual poate parfuma un spațiu de până la 75 mp. Instalarea și amplasarea aparatului Dual au o importanță majoră pentru o acoperire maximă.HYscent oferă rezerve care durează până la 30 sau 60 de zile. Gamele noastre de arome satisfac nevoile specifice ale industriei. Pentru companiile de servicii contractuale, colecția noastră Essential satisface un ciclu de schimbare de 28 de zile, în timp ce gamele Signature și Prestige satisfac utilizatorul final acolo unde longevitatea este extrem de importantă și durează timp de până la 60 de zile.Conceput pentru lumea de azi "conștientă de gadgeturi", Dual este un plus binevenit în orice decor. O îndepărtare clară a stilului pătrățos folosit în prezent, Dual reprezintă singura soluție de bun gust și eleganță care se adaptează nevoilor tale. Produsele sunt disponibile în culorile ALB, NEGRU si CROM. Cartușele reîncărcabile și suporturile de birou sunt disponibile în culorile ALB sau NEGRU.Rezervele HYscent sunt realizate dintr-un polimer patentat amestecat și infuzat cu uleiuri esențiale pure. Lipsa combustibililor de propulsie și solvențiilor dăunători, sunt proprietătile care definesc rezervele HYscent drept o soluție "eco" pentru nevoile tale. Clientul va mirosi numai ulei pur esențial și NU combustibili sau solvenți dăunători care diminuează caracterul și eficacitatea parfumului.HYscent Dual poate fi folosit oriunde. Acest dispozitiv este cel mai versatil dispozitiv de parfumare datorită stilului și opțiunilor sale de instalare. Montează dispozitivul Dual pe orice perete și fixează-l împotriva furtului folosind cele 4 șuruburi furnizate sau scoate-l în evidență într-un cadru mai personal (birou recepție, unitate de rafturi, pervaz al ferestrei, etc.), folosind suportul de birou (comercializat separat).


Download

Brosura si specificatii - HYScent Dual
Protectia mediului - HYScent Dual

Alţi vizitatori au fost interesaţi şi de...