+4 0736 393 843

Aer Proaspat Pretutindeni   

HYScent Solo, Alb

Cod: DHYS-1003

Disponibilitate: În stoc

Special Price: 303,45 Lei

Aparat profesional de odorizare, programabil pentru spații medii și mici, cu un design modern și elegant ce poate fi montat pe perete sau birou. Odorizant non-agresiv, ecologic, cu parfumuri obținute din uleiuri esențiale pure, dispersate prin ventilare.

Special Price: 303,45 Lei

* câmp obligatoriu

Descriere

Mărimea contează: Portabil. Compact.Ecologic.
O soluție compactă de parfumare a spațiilor de dimensiuni mici și medii

Portabil, elegant și foarte eficient, dispozitivul HYscent Solo este soluția optimă pentru o parfumare de cea mai înaltă calitate a spațiilor mai mici. Dispozitivul Solo poate fi montat atât pe perete iar portabilitatea acestuia oferă opțiuni nelimitate de utilizare...

De la toaletă la birou, dispozitivul Solo este cel mai versatil dispozitiv de parfumare.

Parfumurile HYscent sunt realizate din uleiuri esențiale pure și sunt formulate sinergic cu Odoraxe™, o tehnologie a mirosului neplăcut concepută și testată științific pentru a contracara în mod eficient mirosurile neplacute.


ECOLOGIC

  • Fără aerosoli, solvenți dăunători, sau combustibili
  • Folosește uleiuri esențiale pure
  • Cartușele reîncărcabile sunt reciclabile

NEUTRALIZAREA MIROSULUI

  • Atacă și neutralizează mirosurile neplăcute cu Odoraxe™

ECONOMISEȘTI TIMP

  • Înlocuiți rezerva în câteva secunde, ușor cu “un singur click”

SIMPLU DE UTILIZAT

  • Programarea necesară este minimă

ESTETIC ȘI ELEGANT

  • Design-ul unic, cilindric oferă un aspect ergonomic
  • Disponibil în culorile alb si negru

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

  • Tehnologia cu un ventilator funcționează silențios

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FURTULUI

  • Se fixează pe placa de montare de pe perete, prezăvută cu dispozitivul împotriva furtului


SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni: L 240mm, D 81mm
Funcționează cu 2 baterii tip D (IEC R20); Sunt recomandate bateriile alkaline care durează până la 26 luniDatorită rezervelor USCATE (DRY), dispozitivul Solo poate fi folosit oriunde și în orice orientare. Montați dispozitivul Solo pe perete ca un dispozitiv permanent, sau folosiți-l ca sistem desktop și mutați-l când doriți dintr-un loc în altul.HYscent Solo poate parfuma un spațiu de până la 20 mp. Instalarea și amplasarea dispozitivului Solo este esențială pentru o acoperire maximă.HYscent oferă rezerve care durează până la 30 sau 60 de zile. Gamele noastre de arome satisfac nevoile specifice ale industriei. Pentru companiile de servicii contractuale, colecția noastră Essential satisface un ciclu de schimbare de 28 de zile în timp ce gamele Signature și Prestige satisfac utilizatorul final acolo unde longevitate este extrem de importantă și durează timp de până la 60 de zile.Conceput pentru lumea de azi "conștientă de gadgeturi", dispozitivul Solo este un plus binevenit în orice decor. O îndepărtare clară a stilului pătrățos folosit în prezent, dispozitivul Solo reprezintă singura soluție de bun gust, eleganță pentru nevoile tale de parfumare. Produsele sunt disponibile în ALB, NEGRU, CROM, cartușele reîncărcabile și suporturile de birou sunt disponibile în culorile ALB sau NEGRU.Rezervele HYscent sunt realizate dintr-un polimer patentat amestecat și infuzat cu uleiuri esențiale pure. Lipsa combustibililor de propulsie și solvențiilor dăunători, sunt proprietătile care definesc rezervele HYscent drept o soluție "eco" pentru nevoile dumneavoastră. Clientul va mirosi numai ulei pur esențial și NU combustibili și solvenți dăunători care diminuează caracterul și eficacitatea parfumuluiHYscent Solo poate fi folosit oriunde. Acest dispozitiv este cel mai versatil dispozitiv de parfumare datorită stilului și opțiunilor sale de instalare. Montați dispozitivul Solo pe orice perete și fixați-l împotriva furtului folosind cele 4 șuruburi furnizate sau scoateți în evidență dispozitivul Solo într-un cadru mai personal (birou recepție, unitate de rafturi, pervaz al ferestrei), folosind suportul de birou (comercializat separat).


Download

Brosura si specificatii - HYScent Solo
Protectia mediului - HYScent Solo

Alţi vizitatori au fost interesaţi şi de...